Plakinstructie stickers zonder transferfilm (PVC)

Deze prachtige decoratieve muursticker zal iedere kamer opfleuren!
In slechts een handomdraai transformeert u een saaie, kale muur in uw eigen unieke, fantastische design muur!
Sneller en eenvoudiger dan schilderen en zo gemakkelijk te vervangen!

Let op: Als de ondergrond pas is geverfd, moet u minstens vier weken wachten tot de verf volledig is uitgehard, voordat u de muursticker opplakt!

Het aanbrengen van uw muursticker is snel en gemakkelijk door het volgende stappenplan te volgen!

1. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en droog is.(geen vochtige doek of schoonmaakmiddel gebruiken!)

2. Bepaal waar u uw stickers wilt positioneren, elk blad heeft een kleine afbeelding met een ontwerp idee dat je kunt volgen of u kunt ervoor kiezen om de stickers op uw eigen unieke manier aan te brengen. Zo creëert u een eigen unieke muur!

3. Verwijder de sticker van het vel en plaats deze glad op de muur. Een zachte, droge doek of een rakel kunnen worden gebruikt om eventuele luchtbellen te verwijderen.

4. Als laatste, doe een stap achteruit en bewonder uw nieuwe muur!

Aanbrengen van de stickers
Plakt op bijna iedere gladde ondergrond zoals metaal, hout, glas, karton, papier, plastic enz.  Voor het aanbrengen gewoon de achterkant verwijderen en opplakken! Plak de sticker alleen op een schone en droge ondergrond. De stickers zijn waterafstotend, maar zullen beschadigen bij het gebruik van schuurmiddelen of oplosmiddelen.

Aanbrenginstructie
Leg de sticker met de goede kant naar beneden en haal de achterkant gedeeltelijk los, zo`n 20 cm. Vouw de achterkant dubbel zodat het blootgelegde gedeelte van de achterkant van de sticker op de muur gekleefd kan worden. Bij kleine stickers kunt u de achterkant in één keer verwijderen. Pas er voor op dat u de sticker niet dubbel vouwt of knikt. Let er op dat de plakzijde van de sticker niet in contact komt met een ander gedeelte van de achterkant van de sticker! Stickers kunnen uitrekken of scheuren als u de achterkant te snel wilt verwijderen. Druk het blootgestelde gedeelte van de sticker na het verwijderen van de achterkant op de ondergrond. Verwijder langzaam de rest van de achterkant van de sticker en druk, terwijl u dit doet, de sticker verder op de muur. Werk af door met een zachte doek zacht over de gehele sticker te wrijven, en let daarbij vooral op de randjes. Gebruik de meegeleverde rakel om te voorkomen dat luchtbubbels blijven zitten. Wrijf met de rakel een aantal keer over de sticker (steeds vanuit het midden richting de randen van de sticker).

Aanbrengen op ruwe of glanzende oppervlakten

De stickers kleven het beste op een gladde muur met schone droge matte verf. Op andere oppervlakten zal het de ene keer wat beter lukken dan de andere. Als u uw sticker binnenkrijgt probeer dan eerst een kleine sticker. Als deze niet goed plakt is er een product dat u kunt gebruiken om de lijmkracht te vergroten. Met spuitlijm zorgt voor een betere hechting. U kunt het bij diverse doe het zelfzaken kopen.

Plakinstructie muurstickers met transferfilm (vinyl) – Exclusive muurstickers

meermuurstickers.nl

Let op: Als de ondergrond pas is geverfd, moet u echt minstens vier weken wachten tot de verf volledig is uitgehard, voordat u de muursticker opplakt!

Haal de sticker niet los van het stickervel zonder de transferfolie. De sticker kan dan namelijk makkelijk inscheuren.

De ondergrond waar de sticker op geplakt wordt moet in ieder geval schoon en droog zijn.

Het beste kunt de losse stickeronderdelen uitknippen.

Leg het stickeronderdeel op de grond of tafel en plak de transferfolie op de sticker.
Druk het folie goed aan met behulp van een doek of de bijgeleverde rakel (altijd over de achterkant wrijven).

Haal nu een stukje van de achterkant van de sticker eraf en als het goed is blijft de sticker nu aan de transferfolie plakken.

Van kleine stickeronderdelen zoals de blaadjes kunt u de achterkant in  1 keer eraf halen en de sticker met transferfolie tegen de muur plakken.
Bij grote onderdelen kunt u het beste een stukje van de achterkant loshalen, dit stukje tegen de muur plakken en de achterkant steeds een beetje meer loshalen en stukje voor stukje tegen de muur plakken.
Nadat de sticker met transferfilm tegen de muur plakt kunt u er nog eens met een droge doek of rakel overheen wrijven.
Tenslotte haalt u de transferfilm voorzichtig ervan af. Als het goed is plakt het stickeronderdeel nu mooi op de muur.
U kunt de transferfolie hergebruiken. U hoeft dus niet voor elk blaadje een nieuw stuk transferfolie te knippen.